Compton Lacey

  

GOLF CLUB REDEVELOPMENT - LONDON
ROYAL WIMBLEDON GOLF CLUB

Royal Wimbledon Golf Club has been in existence for more than 125 years, and for much of that time has occupied the clubhouse on Camp Road. Over the years this building has been extended and altered many times. The result is that today the clubhouse is quite convoluted in its planning, particularly behind the scenes and the services and structure which underpin its operation have not been laid out in any particularly strategic way. In addition, some facilities, for example the men's changing, are starting to look somewhat threadbare and changes in use patterns, and new functions cannot not easily be accommodated.

Compton Lacey undertok a stategic overview of the whole clubhouse and completed a scheme that now provides the club with a much larger kitchen, new larger men's chnaging room and shower room, efficiently planned back of house facilities and a purpose designed trolley store. The circulation and main entrance is now much improved and the professional's shop has been re-ordered and refitted.

The project was completed in Novemeber 2008.